WATSONS ÖDÜL TÖRENLERİ HEDİYE PAKETİ 😊 2018

Nisan 23, 2018

Merhaba 😊
Bugün ailecek mutlu olduğumuz bir paket aldık ↓


Aslında güne öyle mutsuz başlamıştık ki kız kardeşimle beraber birçok planımız vardı hepsini ertelemiştik hiç enerjimiz yoktu. Kahvaltıyı hazırladık tam sofraya oturacağız kapı çaldı. Kardeşimin adına kargo gelmiş. Kardeşimde 2 gün önce internetten ayakkabı almıştı o geldi heralde diye paketi açmaya koyulduk 😅 Kimden geldiğine de hiç bakmadık kargonun. Neyse yavaş yavaş açarken Watsons yazısını gördüm aaa dedim Watsons kutusuna koymuşlar ayakkabıyı 😅 Hiç aklımda yok Watsons'ın anketine katıldığım. Paketi bir açtık resmen çığlık çığlığayız 😄 Annem lavaboya girmişti bizim çığlıklarımıza ellerini bile yıkamadan paldır küldür çıkmış 😂 Ayakkabının yanına ne koymuşlar acaba diye de içinden düşünüyormuş. Babamda başımızda tabiki neyse ürünleri hemen karıştırmaya başladık tam da kardeşimin ihtiyacı olan istediği ürünleri hediye etmişler. Bunlardan birisi de diş macunu 😄 Ailecek en çok sevindiğimiz ürün oldu diş macunumuz bitmişti çünkü.



Sensodyne markası da babamın en sevdiği diş macunuydu tam isabet olmuş. Yani kutudan hepimizi sevindiren bir ürün çıktı :)
Diğer hediye gelen ürünler ise bu şekilde ⬇️

Urban Care Hindistan cevizli kuru şampuanı ↓


Kokusu efsane güzel. Daha önce hiç kuru şampuan denememiştik. Bakalım nasılmış :)

Pantene saç bakım kremi ↓


İşte tam kardeşimin istediği ürün. Saçlarım için ürün alacağım diyip duruyordu, sağolsunlar göndermişler :)

Watsons burun bandı ↓


Bu üründe kardeşimin istediği bir üründü. Hatta en yakın Bim'den alırım diyordu ama daha önce Bim'in burun bandından memnun kalmamıştı. Bakalım bu üründen memnun kalacak mı ?

Pastel oje ↓



Numarası 139. Rengi çok tatlı :) Allahtan kırmızı falan göndermemişler bu tonları daha çok beğeniyoruz.
Bir de böyle topluca fotoğrafını koyuyorum :)


Son olarak da küçük bir not çıktı kutunun içinden. 


Gelen hediyeler bu şekildeydi. Watsons'a buradan da teşekkür ederiz, bilmem okurlar mı ama :) Bizi gerçekten çok mutlu ettiler, ankete katıldığımızı unuttuğumuz için ve kazanıp kazanmadığımızı da hiç araştırmadığımız için gelen kargo büyük bir süpriz oldu :)

Bu yazıları da okumalısın

0 yorum